Servicii

Cavitatia

160 RON / 50 minute

Reprezinta un tratament eficient de remodelare corporala (pierdere in centimetri).

Mai mult

Electrostimularea

70 RON / 50 minute

Reprezinta o modalitate de reeducare functionala a maselor sau a grupelor musculare cu forta musculara scazuta.

Mai mult

Impachetarile Corporale

90 RON / 50 minute

Sunt populare in randul doamnelor si domnisoarelor dornice sa slabeasca rapid, sa-si detoxifice pielea si sa scape de celulita.

Mai mult

Lipomasajul

80 RON / 50 minute

Este de fapt un masaj mecanic complex, prin care actiunea rolelor asociata cu mecanismul de aspirare a pielii, realizeaza un veritabil masaj al tesutului adipos, cunoscut sub numele de lipomasaj.

Mai mult

Masaj Anticelulitic

90 RON / 50 minute

Nu trateaza definitiv si complet celulita, insa poate contribui cu siguranta la uniformizarea suprafetei pielii prin scaderea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice.

Mai mult

Masaj De Relaxare

80 RON / 50 minute

Este o forma terapeutica manuala ce consta din manevre efectuate pe intreaga suprafata a corpului, si care urmareste, prin actiunea principala de stimulare a sistemelor sanguin si limfatic, sa induca o stare de bine generala in organism, atat la nivel fizic, cat si mental.

Mai mult

Presoterapia

70 RON / 30 minute

Presoterapia este o metoda de slabire asistata care se face prin drenaj limfatic.

Mai mult

Reflexoterapia

80 RON / 50 minute

Un vechi proverb chinezesc spune că „surâsul vine de la picioare” şi analizând beneficiile extraordinare pe care reflexoterapia le are asupra întregii stari de sanatate a oamenilor, nu putem decât confirma ceea ce chinezii ştiu de mii de ani.

Mai mult