Cavitatia

Cavitatia

Reprezinta un tratament eficient de remodelare corporala (pierdere in centimetri).

Durata: 50 minute | Pret: 160 RON

Reprezinta un tratament eficient de remodelare corporala (pierdere in centimetri). Cavitatia 40k Ultrasonica este o procedura nedureroasa de modelare corporala, un lucru greu de obtinut prin alte mijloace. Ultrasunetele de joasa frecventa patrund in stratul adipos, distrugand astfel celulele de grasime pentru o perioada indelungata de timp. Datorita presiunii generate, se formeaza asa numitele bule cavitationale (bule de gaz) care sparg grasimea, fara a afecta alte structuri. Grasimile sunt apoi eliminate din organism prin intermediul sistemelor limfatic si celular. Din acest motiv in cadrul unei sedinte de cavitatie este obligatoriu si un drenaj limfatic. Procedura se realizeaza cu un gel special.

COLD LASER - Prin energie inalta cu lumina rosie a spectrului ingust de 640 nm, rezultand o reactie fotochimica unica, celulele actualizeaza rapid si promoveaza digestia, elimina celulita, stimuland in acelasi timp circulatia sangelui si sporind detoxifierea. Prin tehnologia Cold Laser stratul de grasime din organism este descompus in trigliceride, acizi grasi in glicerol, eliberandu-se prin canalele membranare. Acizii grasi sunt eliberati in urma acestui proces ca raspuns natural al organismului, iar procedura nu afecteaza sau deterioreaza structurile organismului cum ar fi pielea, vasele de sange si nervii periferici.

5M MULTIPOLAR RADIOFRECVENTA - Radiofrecventa se utilizeaza eficient pentru accelerarea metabolimului tesutului adipos. Conform legilor fizicii, efectul termic este mai puternic in locurile in care rezistenta tesutului este mai mare, respectiv in celulele adipoase care contin mai putina apa. Incalzirea stratului dermic si a celui subcutanat permite traversarea in masa a trigliceridelor aflate in interiorul celulelor adipoase, prin membrana celulei, in spatiul intercelular. Mai mult, unele celule adipoase se pot dezmembra in totalitate, ele fiind eliminate prin sistemele limfatic si sanguin.

AVANTAJ TRIPOLAR RADIOFRECVENTA - Prin activarea energiei de micro-curent pozitiv si negativ, se elibereaza celulele pielii, iar prin sinteza rapida a fibroplasturilor de colagen, pielea eleastica se transforma ajungand la forma originala compacta si ducand progresiv la eliminarea ridurilor, prevenirea imbatranirii pielii, reconstruirea elasticitatii acesteia si imbunatatirea structurii faciale.

BENEFICII
❖ REDUCEREA GRASIMII SI DESCOMPUNEREA CELULITEI SI A ASPECTULUI DE COAJA DE PORTOCALA
❖ ELIMINAREA GRASIMII DE PE BRATE, COAPSE, TALIE SI SOLDURI, MODELAREA LINIILOR CORPULUI
❖ IMBUNATATIREA METABOLISMULUI SI A CIRCULATIEI SAGELUI
❖ ATENUAREA VERGETURILOR PRIN CONTROLUL FRIBROBLASTULUI DE TESUT ELASTIC
❖ INDEPARTAREA RAPIDA A RIDURILOR
❖ CRESTEREA FERMITATII PIELII.

CONTRAINDICATII:
▪ FEMEI INSARCINATE
▪ PERSOANE CU EPILEPSIE
▪ PERSOANE CU OPERATII CHIRURGICALE RECENTE
▪ PERSOANE CU PIELE SENSIBILA LA LUMINA
▪ PERSOANE CU CANCER
▪ PERSOANE CU HIPERSTENSIUNE SAU HIPOTENSIUNE ARTERIALA
▪ PERSOANE CU DEREGLARI ALE TIROIDEI Pentru rezultate ideale, se recomanda efectuarea o serie de 5-10 sedinte, in functie de nevoile individuale.

Alte servicii

Alte servicii din partea Souplesse care v-ar incanta