Lipomasajul

Lipomasajul

Este de fapt un masaj mecanic complex, prin care actiunea rolelor asociata cu mecanismul de aspirare a pielii, realizeaza un veritabil masaj al tesutului adipos, cunoscut sub numele de lipomasaj.

Durata: 50 minute | Pret: 80 RON

Lipomasajul LPG este de fapt un masaj mecanic complex, prin care actiunea rolelor asociata cu mecanismul de aspirare a pielii, realizeaza un veritabil masaj al tesutului adipos, cunoscut sub numele de lipomasaj. Unul dintre avantajele LPG fata de alte aparate este tocmai senzatia de bine, de relaxare care apare in timpul procedurii si care continua multe ore dupa terminarea sedintei. Este o metoda neinvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei. Este singura metoda de tratament a celulitei demonstrata ca modifica structura tesutului conjunctiv.

Beneficii:
- reducerea fibrozei, stimularea producerii de colagen si elastina
- activarea microcirculatiei (de 4 ori!) cu cresterea aportului de oxigen si de substante nutritive si eliminarea rezidurilor metabolice si detoxifiere
- eliminarea retentiei de lichide, drenajul limfatic creste de 3 ori!
- nu in ultimul rand, lipoliza, adica eliminarea pungilor de grasime prinse intre septurile fibroase si reducerea vergeturilor.
- activarea microcirculatiei si eliminarea toxinelor.
- relaxarea si eliminarea stresului.

Este o metoda sigura?
In urma studiilor clinice efectuate, metoda LPG a fost aprobata de FDA (Food and Drug Administration din SUA), cel mai inalt for care evalueaza eficienta si siguranta tratamentelor. Cu alte cuvinte este o metoda atestata medical pentru tratamentul celulitei.

Cand apar primele rezultate?
Dupa cateva sedinte, in medie 6-7, dar acest lucru variaza de la perosana la persoana, in functie de vechimea si gradul celulitei, retentia de apa de la nivelul tesuturilor. La unele persoane, efectul este vizibil chiar dupa 1-2 sedinte, iar la altele, dupa 6 sau chiar 8 sedinte.

Scapam definitiv de celulita?
In urma unei cure de atac cu numarul de sedinte necesare, scapam de efectele vizibile, la nivelul pielii, insa in tesutul subcutanat procesul patologic continua, de aceea avem nevoie de un tratament de intretinere.

De cate sedinte e nevoie pentru a scapa de celulita?
Sunt recomandate intre 10 si 20 de sedinte, efectuate cu un ritm de 2-4 /saptamana. In unele cazuri pot fi necesare mai putine sedinte, 10-12, iar in cazul

Noi recomandam pentru inceput 10 sedinte, si in functie de rezultate, recomandam sau nu continuarea terapiei. Pentru mentinerea rezultatelor este nevoie de un tratament de intretinere, cu 1-4 sedinte / luna.

Contraindicatii
Majoritatea persoanelor pot apela la aceasta procedura deoarece exista foarte putine contraindicatii, cum ar fi:
o cancerul,
o tratamentul anticoagulant si cu corticoizi,
o infectii si rani ale pielii,
o tromboflebita,
o boli hematologice,
o sarcina.

Procedura se poate asocia si cu alte proceduri de remodelare corporala?
Nu exista contraindicatii la asocierea cu nici o alta procedura, iar avand in vedere ca se activeaza foarte mult circulatia sanguina, chiar se recomanda imediat dupa proceduri de detoxifiere de genul impachetari la termocuverta. De asemenea, electrostimularea este mult mai eficienta dupa o sedinta LPG.

Slabim in centimetri sau kg?
Aceasta procedura este in principal destinata reducerii celulitei si remodelarii corporale. Pierderea de cm in zonele problema este spectaculoasa fata de alte proceduri de slabire neinvazive. Mai putin slabim in kg, mai mult in cm, iar marele avantaj este ca slabim acolo unde dorim. Tehnica LPG ne ajuta sa slabim in cm tocmai in zonele problema.

Alte servicii

Alte servicii din partea Souplesse care v-ar incanta