Masaj Anticelulitic

Masaj Anticelulitic

Nu trateaza definitiv si complet celulita, insa poate contribui cu siguranta la uniformizarea suprafetei pielii prin scaderea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice.

Durata: 50 minute | Pret: 90 RON

MASAJUL ANTICELULITIC nu trateaza definitiv si complet celulita, insa poate contribui cu siguranta la uniformizarea suprafetei pielii prin scaderea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice.

Beneficii
Scopul masajului anticelulitic este acela de a remodela aspectul tesutului adipos si de a indeparta celulita intr-o proportie cat mai mare. Terapeutul actioneaza asupra zonei afectate (picioare, fese, brate sau abdomen) cu mainile, un instrument special sau un aparat, in sesiuni repetate, astfel incat sa reduca treptat aspectul de coaja de portocala. Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp. Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela ca stimuleaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa retinuta in tesuturi este eliminata prin acest masaj.
Alte beneficii importante sunt:
- Influentarea metabolismului celular si al sistemului glandular. Ajuta la scaderea in greutate!
- Activarea sistemului venos pentru o mai buna eliminare a reziduurilor metabolice de la nivel celular.
- Ameliorarea elasticitatii si tonusului pielii, precum si a sanatatii tesuturilor subcutanate.

Contraindicatii
In perioada menstruala, manevrele masajului pot fi resimtite la intensitate mai mare, de aceea se recomanda o pauza in primele doua zile. Masajul anticelulitic estre contraindicat persoanelor care sufera de afectiuni dermatologice si de varice, putandu-le agrava.

Eficacitatea masajului anticelulitic creste prin asocierea acestuia cu alte tratamente eficiente in eliminarea celulitei, precum electrostimularea sau impachetarile corporale. Este necesar un numar de cateva sedinte de masaj anticelulitic pentru observarea primelor rezultate. Specialistii spun ca este de preferat sa apelati la masajul anticelulitic spre finalul zilei, cand are mai multa eficacitate. Consumati cat mai multa apa si ceaiuri din plante cu efect diuretic, pentru facilitarea eliminarii toxinelor din corp.

Nota: dupa efectuarea unei serii de sedinte, pentru mentinerea rezultatelor va recomandam cate 1 sedinta / saptamana.

Alte servicii

Alte servicii din partea Souplesse care v-ar incanta